Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Reparatie & onderhoud

 

Fiets kapot?

Hierbij kunt u aan diverse verschillende mankementen denken. Een lekke band, slag in het wiel, kapotte spaken, gescheurd zadel of gesprongen kettingen bijvoorbeeld. Als dé professionele fietsenmaker in de regio kunnen wij elk fietsprobleem voor u oplossen. Niet alleen garanderen onze jaren van ervaring een zorgvuldige werkwijze en perfect resultaat, tevens beschikken wij over een grote eigen voorraad aan fietsonderdelen. Dit stelt ons in staat vaak binnen een dag klaar te zijn.

 

Professioneel
Wij werken uitsluitend met professioneel gereedschap en bekende merken om zo de optimale kwaliteit bij elke reparatie of onderhoud te garanderen.
 

Haal- en breng service

Bent u niet in de gelegenheid om zelf uw fiets tot aan onze zaak te brengen voor reparatie of onderhoud? Geen probleem! Wij bieden haal- en brengservice en halen uw fiets bij u op en brengen deze desgewenst na reparatie ook weer terug. Deze service bieden wij aan in een straal van 10 km rondom onze zaak. Vraag naar de prijs en voorwaarden voor onze haal-en brengservice buiten deze afstand. 

 

Altijd Mobiel
Duurt een reparatie toch langer of kunt u echt niet zonder fiets, dan krijgt u in overleg een leenfiets.


Afspraak maken

Een afspraak maken voor reparatie en/of onderhoud kan heel eenvoudig via het formulier op deze pagina. Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te plannen. Let op: uw aangevraagde afspraak staat pas definitief in onze planning nadat wij in overleg met u een datum en tijd hebben afgestemd.

 

U kunt uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen.

maak een afspraak

multiple hp
fields hp
make hp
Werkplaats afspraak maken

it hp
harder hp
to hp
spam hp

* = verplicht