Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Reparatie & onderhoud

 

Fiets kapot?

Hierbij kunt u aan diverse verschillende mankementen denken. Een lekke band, slag in het wiel, kapotte spaken, gescheurd zadel of gesprongen kettingen bijvoorbeeld. Als dé professionele fietsenmaker in de regio kunnen wij elk fietsprobleem voor u oplossen. Niet alleen garanderen onze jaren van ervaring een zorgvuldige werkwijze en perfect resultaat, tevens beschikken wij over een grote eigen voorraad aan fietsonderdelen. Dit stelt ons in staat vaak binnen een dag klaar te zijn.

 

Professioneel
Wij werken uitsluitend met professioneel gereedschap en bekende merken om zo de optimale kwaliteit bij elke reparatie of onderhoud te garanderen.
 

 

Haal- en breng service

Bent u niet in de gelegenheid om zelf uw fiets tot aan onze zaak te brengen voor reparatie of onderhoud? Geen probleem! Wij bieden tegen vergoeding een haal- en brengservice en halen uw fiets bij u op en brengen deze desgewenst na reparatie ook weer terug. Deze betaalde service bieden wij aan in een straal van 10 km rondom onze zaak. Vraag naar de prijs en voorwaarden voor onze haal-en brengservice. 

 

Altijd Mobiel
Duurt een reparatie toch langer of kunt u echt niet zonder fiets, dan krijgt u in overleg een leenfiets.


Afspraak maken

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen vragen wij u om afspraken telefonisch of bij ons op locatie te maken. 

U kunt ons bereiken op: 046-485 36 62